Januari in het 6de lj.

Op de themadag van de superhelden waren er leuke opdrachten met onder andere: lichtjes in een fles, vliegende superheld, helden hapje en drankje, boevenlied, missie fotografie en levende cluedo. Het was een hele toffe dag met toffe activiteiten. Een toffe opleiding tot superheld.

Teksten schrijven is soms SAAI maar niet zoals wij het hebben gedaan. Wij hebben creatief geschreven. Met behulp van kaartjes kwamen we op de gekste verhalen uit.

HIEP HIEP HOERA !!!! Juf Jenny was jarig. Ze dobbelde het spel: verstoppertje. Maar dit keer waren de rollen omgedraaid. Juf Jenny verstopte zich bij de kleuters maar niemand had het door. Ze trakteerde ons ook op muffins en fruitsap.

Het hoekenwerk van deze maand was heel leuk met veel activiteiten: p.c. jenga, Nederlandse woordenslang, woordzoeker en kruiswoordraadsels, Franse memorie en wiskunde spelletjes.

We moesten in groepjes een sprookje naar keuze bewerken. De sprookjes waren grappig en tof. Daarna gingen we Oscars uitdelen voor: tofste outfit, beste acteur, beste actrice, best bewerkt sprookje en beste groepsprestatie.

De poëzieweek dit jaar was een beetje uitgebreid. Nu was er de Masked Reader met onder andere: Barm van cemi, de derictrice, juf Helouise, juf Sabine,… Dit jaar waren er ook tekstjes van Taal met de gekste antwoorden op de plek van het verloren woord.

Dit was wat wij beleefd hebben in januari.

Hieronder vind je onze foto’s:

https://www.flickr.com/photos/159179384@N06/albums/72177720305732181

Wannes en Wout S.