Derde leerjaar op zeeklassen

Dag beste ouders.

Verslagje van vandaag door het derde leerjaar van juf Marleen.

Deze voormiddag maakten we een strandwandeling samen met een gids, we leerden echt heel veel bij.
Deze namiddag waren we in  ‘De Nachtegaal’.

Daar gingen we op zoek naar de schat in de piratenkoffer, we konden de koffer openen nadat we de code ervan ontcijferden door een heleboel vraagjes op te lossen.

Hier enkele bevindingen van jullie kids:

Seppe: De opdrachten bij de schatkaart vond ik superleuk.

Ethan: Ik zocht graag schelpjes op het strand en de namen van de schelpjes zoeken op de kaart daar leerden we veel bij.

Briek: Tof dat we allemaal een verrassing kregen toen we de schatkist konden openen.

Collin: De wandeling in de duinen met de gids vond ik leuk. We leerden veel bij.

Rune: Leuk samen met mijn vrienden op de kamer slapen en met de vrienden in de speeltuin spelen.

Keano: De opdrachten bij de schatkaart uitvoeren deed ik graag.

Tjamko: Ik vond het douchen superleuk want we hebben veel gelachen.

Tibo: Ik vond de speeltuin het leukst en ook dat ik samen met mijn vriend Tjamko op één kamer mocht slapen.Het was er super gezellig.

Ella: We keken gisterenavond naar een mooie film ’Flipper’ en heb ondertussen lekkere chips gegeten.

Loes: Ik vond de film het leukst.

Kayleigh: Ik heb veel kinderen leren kennen, heb veel vriendjes, we leren hier veel, het is superleuk maar toch mis ik mijn familie. Ik vind de leerkrachten hier superleuk.

Karolina: Ik vond het gewoon leuk met die piratenopdracht en ik ben nieuwsgierig voor de verrassing deze avond. Gisterenavond was het een mooie film. We zijn hier hele dikke vrienden en ik hou van school.

Fran: Ik vond alles hier tof en ik wil zeker nog eens op zeeklas komen. Onze kamer is zeer gezellig samen met de vriendjes. Het eten is lekker.

Lotte: De film gisterenavond was plezant en vandaag was de piratentocht super en….we vonden de code !!!!!

Anastasia: Ik ben nieuw hier op school maar ik ben hier zeer graag. Ik heb hier mega veel vrienden die zeer lief zijn voor mij.

Zoë: De schattenjacht vond ik het leukste. Het eten was vandaag super lekker. In de vakantie miste ik mijn vrienden maar ik ben blij dat ik ze nu terug zie.

Roxy: Het is leuk hier, we doen heel veel toffe dingen .En ik vind het eten lekker, het is plezant op de kamers en de juffen en de meesters vind ik ook leuk.

Zoals jullie zien beste ouders stellen jullie kinderen het hier goed. We genieten er samen van.

We hebben allen net onze douche achter de rug (een hele belevenis), kijken uit naar onze verrassingsavond.

En morgen sluiten we onze zeeklassen af met nog enkele fijne activiteien.

Tot morgen…lieve groetjes

Jullie kids en de juf.