Derde leerjaar op zeeklassen

Dag allemaal,

We beleefden al heel wat dolle avonturen op zeeklassen.
Zijn jullie er klaar voor?

Het vertrek
De busrit duurde wel heel lang want ik keek er naar uit om ‘De Flipper’ te ontdekken. (Oona)

De kamers
We slapen in stapelbedden. Dat is superleuk. Ik lig bovenaan. (Laurien)

Tussendoor
We hebben veel plezier en we hebben al vele leuke dingen gedaan. Spelletjes in de duinen, spelen op de speeltuin, … (Sien)

Het is hier leuk. Er is hier een hele grote speeltuin. Ik heb al veel gespeeld met mijn vrienden. (Senne C.)

Middagmaal
Het eten is superlekker. We aten lekkere aardappelballetjes met stoofvlees. (Andreas)

Mmmm, wat waren het hier lekker aardappelballetjes. Ik heb twee keer aangeschoven! (Senne V.O.)

Wandeling in de duinen
Ik mis jullie maar ik heb al een hele leuke wandeling gemaakt. (Stan)

De gids leerde ons over bessen.
Normaal mag je die niet zomaar eten, maar we mochten er toch eentje proeven.
De gids wist dat die bessen eetbaar waren. (Lotte)

Ik leerde over het duinsterretjesmos. De blaadjes gaan open als je er water over giet. (Senne H.)

Ik heb al veel in het zand gespeeld. We speelden een spelletje van een vos die een konijn moest pakken. Dat was heel spannend. (Milan)

Ik mis jullie maar het is hier wel heel erg leuk. We hebben pissebedden en slakken gevangen. (Mathéo)

Ik heb al veel gespeeld met mijn vrienden. De gids vertelde veel interessante dingen. Als ik me nu netel, dan ken ik een trucje! Als je hondsdraf erop wrijft dan jeukt het niet meer! Goede tip he! (Finn)

Op het einde van de wandeling mochten we op onze buik aan de vijver liggen. Daar keken we rustig naar het water. Ik zag libellen en kleine visjes in de vijver. Dat vond ik heel mooi. (Leonie)

Avond
We hebben al veel gedaan! Het bos en de duinen waren zeer leuk.
Ik heb al veel gespeeld. Ik kijk er naar uit om hier te slapen. (Lana)

Ik kijk uit naar de filmavond. We gaan Flipper bekijken. Joepieee!!! (Flor)

Tot woensdagavond lieve mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, ….
Dikke kussen van jullie lieve schatten!
xxx

Morgen is het de beurt aan de sloebers uit het derde leerjaar van juf Marleen.

Vandaag sloot onze klas een stukje aan bij het derde en het vierde.
Daarom staat niet iedereen op de foto.
We posten de foto’s van de 2e graad zo snel mogelijk in 1 album.

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}