Maart bij juf Mercedes

Maart was kort maar krachtig. Toch hebben we niet stilgezeten in deze bewogen (halve) maand.

  • De eerste spreekbeurten passeerden de revue : Liany leerde ons wat meer over de euro en het geld in het algemeen (deze foto volgt nog), Elodie werd een echte Parisienne en vertelde ons wat meer over Parijs en Iben vertelde ons over zijn droom om bij de politie te gaan.   OPGELET ! De spreekbeurten die nog voor de vakantie gepland waren, zullen een plaatsje krijgen na de vakantie. We spreken samen een nieuwe datum af ! De spreekbeurten die na de vakantie gepland waren, blijven (voorlopig) op die datum staan.
  • We oefenden al een eerste keer voor de toneeltjes die in april of mei op de planning zullen staan.
  • We waren weer even echte speurneuzen die op zoek gingen naar de kluisjes met leuke opdrachten. Geloven in jezelf was de boodschap !
  • We oefende de leerstof van wiskunde en Frans in op speelse wijze.
  • We leerden mindmappen.
  • En… omdat de leesmoekes niet mochten komen door het coronavirus, veranderden wij heel even in echte leespubers voor het eerste leerjaar. En leuk dat dat was !!

En plots kwam het nieuws dat de lessen opgeschort worden vanaf 16 maart. Even plots moesten we afscheid nemen. Ik zal jullie missen. Hopelijk zien we elkaar terug na de paasvakantie. Verzorg jullie en vooral geniet van het mooie weer dat eraan komt door veel buiten te spelen 😉

De foto’s van de maand maart vind je hier.