Spreekbeurten 4A

Alweer werden we heel wat slimmer door de spreekbeurten die onze klasgenoten voor ons in petto hadden. Er was de voorbije weken voor elk wat wils.

Sportieveling Keith zorgde ervoor dat we ons mannetje kunnen staan, maar ook de rust in onszelf kunnen terugvinden door ons te trakteren op een initiatie taekwondo. Enkele vrijwilligers leerden van lesgever Keith enkele belangrijke grepen en trappen.

De gamers onder ons hingen aan de lippen van Gilles om het computerspel Minecraft nog beter onder de knie te kunnen krijgen. Hij verklapte enkele tips and tricks en leerde vooral ook de juf heel wat dingen bij over het spel.

Imke verraste ons met heel wat lekkers. Ze leerde ons over de vele stappen die je moet volgen bij het maken van heerlijke chocolade. Uiteindelijk konden we ook heel wat lekkers proeven. Imke had pure, melk, witte en de allernieuwste roze chocolade bij zich. Maar dat was niet alles! Als kers op de taart toverde ze ook nog eens chocolademousse uit de koelkast.

Voor we de chocolademousse konden verorberen, luisterden we eerst nog naar de spannende verhalen van ‘De buurtpolitie’. Joni is een grote fan en heeft al 2 films gezien en het allereerst stripalbum gelezen. Voor wie de helden van ‘De buurtpolitie’ nog niet kende, gaf ze kort wat informatie over haar favoriete personages. Haar spreekbeurt kon niet beter ingepland worden want als afsluiter raadde ze iedereen aan om op zaterdag naar de allereerste bioscoopfilm van ‘De buurtpolitie’ te kijken. Toevallig werd de film net die week uitgezonden op televisie.

We kijken alvast uit naar de laatste spreekbeurten van dit schooljaar.
Alvast nog heel veel succes tijdens het voorbereiden!